Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biomatrac, ortopéd matrac képes leírás - Matrac.tlap.hu
részletek »

Biomatrac, ortopéd matrac - Matrac.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: matrac.tlap.hu » Biomatrac, ortopéd matrac
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bioágybetétek hát és derékfájósoknak

Bioágybetétek hát és derékfájósoknak

Ágybetét a pihentető alvás és a gerinc őre. GERINCBETEGSÉG megelőzhető megfelelő matrac megválasztásával

Farugós gyógymatrac

Farugós gyógymatrac

Test és matrac tökéletes összhangban A VitalWOOD matracok alapanyagai és szerkezeti elemei egyetlen célt szolgálnak: az Ön kényelmét! A gondosan kiválogatott alapanyagok és az anatómiai szempontok szerint kialakított szerkezeti megoldások finomra hangolt összjátéka kimagasló izületvédelmet és stabil, de kellően rugalmas gerincalátámasztást garantál. A testet befogadó komfortréteg (fekvőfelület) ugyanis elvezeti a matracfelületen jelentkező nyomást a farugós matracmag felé, amely a nyomási energia hatására aktívvá válik, azaz minden testhelyzetben gondoskodik a gerincoszlop domború és homorú részeinek anatómiailag helyes alátámasztásáról. És arról is, hogy ezt a kényelmet Ön hosszú évtizedeken keresztül élvezhesse, hiszen a tökéletes súlyelosztást biztosító farugós matracmag kivédi a matractest túlterhelését, azaz hosszabb élettartamot és kiegyensúlyozott anatómiai teljesítményt biztosít.

Magniflex

Magniflex

A Magniflex olyan minőséget képvisel, amelyet 50 év tapasztalat garantál az alvásrendszerek gyártásában. Pratoban, egy hatalmas gyárban több, mint 150 munkatárs közvetlen felügyelete mellett látják el teljeskörűen a kutatási, gyártási és csomagolási folyamatokat. A termelési adatok is elképesztőek: naponta több, mint 12.000 darab matracot gyártanak. A Magniflex matracok 5 kontinensen, 45 országban vannak jelen egyetlen cél érdekében: biztosítani az egészséges, pihentető és legmagasabb szintű alvás feltételeit. A vákuumcsomagolási technológiát a Magniflex cég elsőként alkalmazta. Matracaik az eredeti térfogat 10%-ára, vagy ennél kisebb méretre vannak összepréselve. A vákuumcsomagolás garantálja, hogy a matrac ilyen szélsőséges igénybevételt is kibír. Ezen kívül higiénikus és praktikus a szállítása.

Masszázs matrac

Masszázs matrac

Akupresszúrás masszázsmatrac. Bemutatjuk a kizárólag légpárnákkal masszírozó matracot. Üzleti használatra is!

Matracok - BioHome! Alváskultúra

Matracok - BioHome! Alváskultúra

A BioHome! Alváskultúra szaküzlet elsősorban a hálószoba szakterületen nyújt kiemelkedő gyártási- és kereskedelmi szolgáltatást: matracok, ágykeretek, paplanok, gyapjú termékek, párnák és ágyneműk gyártása, kis-és nagykereskedelmi forgalmazása. Üzletünk minőségi matracok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Nálunk kedvére válogathat memory matracok, orthopéd matracok, speciális-, rugós- valamint gyermek matracok közül.

Memória matrac ó a Dr Dreamtől

Memória matrac ó a Dr Dreamtől

Memória matrac nagy választékban országos szintű ingyenes házhoz szállítással a Dr. Dream matrac webáruházban. Memória matrac termékek többféle keménységben és méretben. Memória matrac termékekkel biztosítson Ön is hátának egészséges felfekvést egész éjszakára, és kerülje el a memória matrac használattal a gerinc és derékfájdalmakat és egyéb betegségeket. Találja meg Ön is a megfelelő memória matrac terméket óriási kínálatunkból, és előzze meg, vagy mulassza el meglévő betegségeit a memória matracokkal:

Naturhome - Alváscentrum

Naturhome - Alváscentrum

7+1 dolog, amit imádnak vásárlóink, s amiért Neked is érdemes mellettünk dönteni 1. Komplett, berendezett háló - összeállításokat találsz oldalainkon, melyek útmutatót adnak leendő hálószobád kialakításához, inspirálják elképzeléseidet. 2. 'Aludj jól, érezd jól magad!' ingyenes online alváskultúra hírlevelünkből első kézből értesülhetsz az egészséges alvást, friss ébredést érintő legfrissebb és leghasznosabb információkról, újdonságainkról és kizárólag regisztrált olvasóinknak szóló egyedi ajánlatainkról. 3. Matrac és ágybetét - variációk regimentje vár. A lehetőségek közül - sok éves tapasztalattal hátunk mögött - segítünk kiválasztani a számodra optimális megoldást, hogy tényleg jó ágyad, kényelmes fekhelyed, kipihent reggeled legyen nap, mint nap. 4. Vásárlóink körében 100%-os a megelégedettség az ágybelsők tekintetében, értsd: nincs panaszosunk, aki a nem megfelelő matracválasztás miatt kényelmetlen fekhelyre panaszkodna. Miért? Mert időt nem sajnálva, addig kutatunk, míg meg nem találjuk gerinced számára a megfelelő ágybetétet. Ezért fontos, hogy ha hozzánk fordulsz ágybetétért, szánj rá időt - mi is ezt tesszük! 5. És ha úgy döntesz vásárolsz, ezt megteheted kényelmesen otthonról, neten keresztül - mászkálás, autókázás nélkül teljes biztonsággal. ... Olvass tovább honlapunkon!

Tempur matrac Budapesten

Tempur matrac Budapesten

A tempur matracok alapanyagát a '70-es években a NASA fejlesztette ki, kaliforniai Űrkutatási Központjában. Célja az volt, hogy az asztronautáknak kényelmet és a megterhelésekkel szembeni védelmet nyújtson ülés közben. A NASA fejlesztését a Tempur vállalat tökéletesítette és ugyanezt a nyomáscsökkentő hatást biztosító anyagot vitte át Tempur matracaiba is, a hétköznapi emberek alvásminőségének javítása céljából. A tempur matrac alapanyaga egy viszkó(z)-elasztikus, több milliárd sejtből álló speciális anyag, melynek szerkezete nyitott cellás. Ez biztosítja az abszolút feszültségmentes alátámasztást az egész testnek.

Tuti menü